De beste manier om je stem te laten horen is door Red Hengelhoef te steunen. Daarmee sta jij veel sterker net omdat we krachten bundelen. De gemeente, de provincie, de media en Oostappen nemen een grote organisatie véél serieuzer dan een individu.

Wat doet Red Hengelhoef voor haar leden? Leden genieten deze 7 voordelen!

Red Hengelhoef verdedigt de belangen van het domein Hengelhoef.

Red Hengelhoef komt op voor een groen, sereen én veilig domein Hengelhoef.

 1. Je kan ook alleen opkomen (als individu) om Hengelhoef te redden, maar samen sta je ongelooflijk veel sterker. Red Hengelhoef heeft een hele organisatie op poten gezet om dat waar te maken met meerdere werkgroepen.
 2. De uitbreidingsplannen van Twin Properties (Holiday Suites) en Oostappen kritisch doornemen en alle pijnpunten alsook fouten of gebreken eruit halen.
 3. In de media het woord voeren zodat het publiek op de hoogte is van de activiteiten van Red Hengelhoef.
 4. De nodige mensen zoals juristen, advocaten, analisten samenbrengen voor diepgaand onderzoek in alle dossiers en daarmee om ons punt krachtig en effectief te maken.
 5. Infoavonden organiseren om leden uitgebreide toelichtingen te geven.
 6. Effectief communiceren via het internet, daar kruipt veel tijd in maar is zo belangrijk voor leden. Naast de website is er ook een Facebook community die we onderhouden.
 7. De werkingskosten en alle inspanningen van alle medewerkers van Red Hengelhoef zijn veel groter dan de inkomsten. Als lid krijg je dus diensten van een volwaardige organisatie met professionele medewerkers die aan een spotprijs voor jou werken.

Hoe kan je lid worden?

Waarom is het belangrijk om lid te worden? Het is enkel met lidmaatschap dat jouw stem rechtsgeldig is!

Ooit kon je lange petities opmaken zonder lidmaatschap en die indienen als protest. Dat is verleden tijd. Petities zijn nu nog maar rechtsgeldig (lees: krachtig) als ze van echte leden zijn.

Daarom is het belangrijk dat je lid wordt van Red Hengelhoef. We hebben een vzw opgericht zodat we een officieel erkende organisatie zijn. Lid worden van de vzw Red Hengelhoef kost slechts 5 EUR per gezin. Dat is niets vergeleken met alle voordelen die er tegenover staan (zie de 7 ledenvoordelen hierboven).

Er zijn 2 mogelijkheden om lid te worden.

1. Contacteer ons als je eerst nog vragen hebt alvorens lid te worden. Je kan een emailtje sutren naar info@redhengelhoef of ons bellen op het nummer +32 89 38 47 33. Geef aan dat je lid wil worden en we leggen rustig alle voordelen uit en beantwoorden al jouw vragen.

2. Het snelste en makkelijkste echter is om het bedrag van 5 EUR te storten op ons officieel rekeningnummer:

 • Naam: Red Hengelhoef vzw
 • IBAN: BE64 0016 9624 4252
 • BIC: GEBABEBB
 • Mededeling: voornaam + achternaam + lidgeld + emailadres
 • Bedrag: 5 EUR

Wij sturen jou daarna deze lidkaart op, per post.

Jouw lidkaart

Zodra je lid wordt, krijg je een officiële lidkaart. Daarmee kan je aantonen dat je lid én je hebt daarmee ook een betaalbewijsje. Je kan er ook het website adres op terugvinden waarop je alle acties en activiteiten van Red Hengelhoef kan volgen.