De bedoeling van de informatievergadering was om de eigenaars duidelijk te maken waarvoor Red Hengelhoef staat en welke de ingediende bezwaren zijn op het voorliggende PRUP. Op de informatievergadering, die Red Hengelhoef organiseerde op vraag van de eigenaars van de huisjes op het Domein Hengelhoef, bleek al snel een grote eensgezindheid te bestaan over de doelstellingen en beoogde toekomst van het domein.

Het ingediende bezwaarschrift werd uitvoerig toegelicht tot tevredenheid van de aanwezige eigenaars. Zij konden zich terugvinden in de punten en argumentatie van Red Hengelhoef. Na de toelichting kwam het spontaan tot een open gesprek. Hierbij hekelden de eigenaars de houding van Twin Properties en het passieve gemeentebestuur dat niets onderneemt tegen de verloedering en de bewoning door arbeidsmigranten.

 

 

Korte verslag informatie-avond eigenaars huisjes op Hengelhoef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *